Grand Opening: Suites 15% korting & appartementen 20% korting

Boek jouw vakantie inBelnem House Bonaire

De aanbieding is geldig voor aankomsten t/m het begin van de zomervakantie – 7 juli 2023 • Verblijf minimaal 3 nachten
Je hoeft niets te doen, de korting wordt automatisch verrekend in de boekingsstraat

Één van de mooiste plekken ter Wereld

Kitesurfen

Bonaire heeft het vlakste water van het Caribisch gebied met het hele jaar door prachtig weer. De altijd aanwezige passaatwind en de aangename watertemperatuur maken het eiland tot de ultieme surflocatie. Of je voorkeur nu uitgaat naar een surfplank of een kite, de adembenemende baaien van Bonaire vormen het ideale decor om in actie te komen. Ontspannen toekijken vanaf een strandbedje met een cocktail in je hand kan natuurlijk ook.


Uitsloven met dolfijnen

Kijk niet vreemd op wanneer je tijdens het kitesurfen vergezeld wordt door een groepje dolfijnen. Deze speelse en nieuwsgierige dieren zijn vaak niet bang voor mensen en laten graag zien welke acrobatische trucjes zij in huis hebben. Langsnuitdolfijnen en tuimelaars zijn de soorten die het meest te zien zijn rond Bonaire.

De lagune van Lac Bay is zeer bekend bij windsurfers van over de hele wereld
Windsurfen

JE EERSTE METERS

Wil je leren windsurfen, dan is Bonaire de ideale plek om te beginnen. Een constante aanlandige wind, helder azuurblauw water en ook fijn: je hebt er geen wetsuit nodig. Neem vooral eens een kijkje bij windsurfcentrum Jibe City. Er worden cursussen gegeven op elk niveau.


Lac Bay

Bijzondere binnenbaai

Lac Bay is een door mangrovebossen en muur van koraalrif beschermde baai met een ondiepe lagune. De waterdiepte is afhankelijk van het getij, maar reikt meestal maar tot aan je middel. Beginnende windsurfers kunnen hier veilig de sport onder de knie krijgen, terwijl meer gevorderde surfers hun skills kunnen verbeteren.

De baai biedt alles wat je zoekt op vakantie: helder turkoois water en tal van strandtentjes om te relaxen