Grand Opening: Suites 15% korting & appartementen 20% korting

Boek jouw vakantie inBelnem House Bonaire

De aanbieding is geldig voor aankomsten t/m het begin van de zomervakantie – 7 juli 2023 • Verblijf minimaal 3 nachten
Je hoeft niets te doen, de korting wordt automatisch verrekend in de boekingsstraat

BONAIRE ÍS ETEN

Fijnproevers komen op Bonaire zeker aan hun trekken. Er zijn veel gemoedelijke eethuisjes, barretjes en strandtentjes, maar ook een aantal toprestaurants met de meest uiteenlopende keukens, van traditioneel tot Aziatisch, Italiaans en Frans.

Wist je dat topgastronomen en duikliefhebbers Jonnie en Thérèse Boer, bekend van De Librije, ook een restaurant hebben op Bonaire? Brass Boer, direct aan de azuurblauwe zee, ‘mixt lokale ingrediënten en wereldwijde invloeden’. Klinkt goed toch!


SMELTKROES

De keuken van Bonaire is het resultaat van de smeltkroes van culturen die er op het eiland te vinden zijn. De Caribische gerechten zijn gevarieerd, smaakvol en kleurrijk. Zeevruchten staan natuurlijk veel op het menu, maar ook stoofschotels en soepen zijn populair.

Bonaire is voor zijn voedsel grotendeels afhankelijk van import. Een uitzondering is geit. Geitenvlees wordt dan ook graag en veel gegeten op Bonaire.


Britt's culinaire must-do's


Wist u dat?

Bonaire is gecertificeerd tot Culinaire Hoofdstad door World Food Travel Association.

Dat moet u natuurlijk geproefd hebben! Laat u onderdompelen in de verassende culinaire scene van Bonaire. Unieke gerechten, speciale locaties en lokale tradities. Deze shortlist helpt u om een variërende keuze te maken van restaurants en foodtrucks die u niet mag missen. Hier vindt u alles voor een tropisch ontbijt, lokale lunch of romantisch diner. Vergeet niet op tijd te reserveren, want dit wilt u niet missen.

Voor nog meer insider tips moet u uiteraard hier bij Belnem House Bonaire aan de front desk zijn!

Britt Thomassen

Operations Manager, Belnem House Bonaire

Bekijk de verblijven