Algemeen

Als je een probleem ondervindt tijdens het boeken, dan willen wij je natuurlijk graag telefonisch verder helpen. Wij zijn bereikbaar op +599 717 0256. Ook voor het maken van een voorkeurs- of optieboeking kan je bij ons terecht via WhatsApp of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op.

Word gratis Belnem House Bonaire clubmember en schrijf je hier in met je e-mailadres. Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Op Bonaire moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen indien de autoriteiten daar naar vragen. Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in het land van uitgifte.

Op Bonaire kennen we een zeer gelijkmatig klimaat. De temperaturen zijn het hele jaar door nagenoeg gelijk: overdag rond de 30 graden en ’s nachts rond de 25 graden. Er waait bijna het hele jaar een aangename passaatwind, waardoor het niet heel warm aanvoelt. Op Bonaire regent het niet vaak en als het regent zijn het tropische buien. Kort en hevig, maar daarna breekt bijna altijd de zon weer door. Het regenseizoen valt van half november tot half januari.

Het water uit de kraan kan je probleemloos drinken, het is van goede kwaliteit. De smaak is uitstekend.

Op Belnem House Bonaire kan je gebruik maken van 220V aansluitingen. Een Europese stekker voldoet. Amerikaanse verloopstekkers zijn te leen bij de receptie.

Bonaire ligt in de Atlantische Tijd Zone: GMT -4. Op Bonaire maakt men geen verschil tussen winter- en zomertijd. Het tijdsverschil met Nederland is in de zomer 6 uur en in de winter 5 uur.

Speciale vaccinaties zijn op Bonaire niet noodzakelijk. Wel dien je aan je persoonlijke medicatie te denken. Wanneer je medicijnen gebruikt, neem dan voldoende mee en vraag je apotheek om een overzicht van jouw medicijnen. Bescherm jezelf goed tegen muggen. Draag beschermende kleding en gebruik een anti-muggenspray met DEET.

Op Bonaire betaal je met de Amerikaanse Dollar ($). Op Bonaire kan je pinnen met je betaalpas en er zijn pinautomaten (ATM’s) op het gehele eiland te vinden. Dollars meenemen uit Nederland is niet vereist, je kan bij aankomst op de luchthaven al pinnen. Vergeet niet om je betaalpas op wereld te zetten.

Informatie over uw verblijf

Wanneer je niet per huurauto wilt arriveren, dan regelen wij op verzoek een transfer van en naar de luchthaven. Onze chauffeur wacht je op in de aankomsthal en brengt je rechtstreeks naar Belnem House Bonaire. Wil je gebruik maken van deze regeling, neem dan contact met ons op. De kosten bedragen $15 per rit.

Check-in in Belnem House Bonaire is mogelijk vanaf 16:00 uur. Graag uitchecken voor 11:00 uur.

EEG Boulevard 7
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

Reservering

Je kan de reserveringsvoorwaarden hier vinden. Iedere boeker ontvangt deze link ook in de boekingsbevestiging.

De penthouses, appartementen en suites zijn terug te vinden onder het kopje ‘Boutique Resort’. Per accommodatie vind je de specificaties.

De actuele prijzen zijn zichtbaar bij elke accommodatiebeschrijving en onder de knop zoek en boek. Ook zie je de beschikbaarheid. Kortingen worden altijd meteen in de prijs verdisconteerd.

Mocht je een voorkeur hebben voor een specifiek appartement of suite kan je contact met ons opnemen via WhatsApp, per telefoon (+599 700 0256) of e-mail. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder. Ook voor andere voorkeuren kan je altijd contact met ons opnemen.

Helaas kan je niet via ons een reis- en of annuleringsverzekering afsluiten. Wij raden je aan deze zelf af te sluiten. Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden

Boeking

Je kan jouw accommodatie eenvoudig boeken via de website. Het is ook mogelijk om per telefoon of per e-mail een boeking te maken. Mocht je een speciale wens, voorkeur of eerst een optieboeking willen maken, kan je contact met ons opnemen.

Mocht je onverwachts jouw vakantie annuleren, dan vragen wij je altijd om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij raden je aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je tegen de financiële tegenvallers van de annulering bent beschermd.

Voor kleine wijzigingen kan je terecht in jouw account met jouw eigen persoonlijke inloggegevens die je per e-mail hebt ontvangen bij het maken van de boeking. Voor andere wijzigingen kan je contact met ons opnemen.

Inloggen op de mijn omgeving

Wanneer je inlogt met jouw persoonlijke inlognaam en wachtwoord kan je jouw persoonlijke gegevens wijzigen. Nadat je jouw boeking hebt afgerond, heb je hiervoor de inloggegevens per e-mail ontvangen. Als je onverhoopt niet bij jouw account kan, dan vragen wij je contact met ons op te nemen. Wij helpen je dan graag verder.

Inloggen op de mijn omgeving

Als je bij ons boekt, dan wordt jouw boeking direct online vastgelegd, zodat je altijd verzekerd bent van jouw verblijf. Je ontvangt ter bevestiging direct na boeking een boekingsbevestiging in jouw mailbox. In deze e-mail vind je ook login gegevens. Hiermee kan je inloggen op onze website. Graag vragen wij je om direct na het maken van de boeking de aanbetaling te voldoen of in het geval van een last minute boeking (35 dagen of minder voor aankomst) het volledige bedrag. Je kan dit doen door in te loggen en dan de betaling te voldoen via de betalingsmogelijkheden zoals iDEAL of creditcard. Mocht je onverhoopt geen e-mail hebben ontvangen met inloggegevens, dan vragen wij je om even in je SPAM box te kijken. Als de bevestiging zich daar niet bevindt, dan vragen wij je contact met ons op te nemen. Na het betalen van de aanbetaling is de boeking officieel bevestigd.

Inloggen op de mijn omgeving

Eventuele kortingen worden altijd direct in de prijzen verdisconteerd. Voor speciale aanbiedingen raden wij je aan bij de aanbiedingen te kijken of je in te schrijven voor de nieuwsbrief.