Maak je vakantie compleet...

Windsurf en kite walhalla


Lac Bay wordt niet voor niks ‘Surfers Paradise’ genoemd. Het ondiepe, kristalheldere water is de beste plek ter wereld om te leren windsurfen. Maar ook gevorderde surfers kunnen prima terecht op Bonaire. Enjoy the ride.


Lees meer

Trendy restaurants & hippe beachclubs


Of je nu kiest voor een toprestaurant met spectaculair uitzicht op de oceaan of gaat voor een budgetvriendelijke maaltijd van een food truck: de smaken op dit eiland zijn een waar feestje voor de smaakpapillen.


Lees meer

Stranden van Bonaire


Op zoek naar tropische stranden, kristalblauw water en een ontspannen Caribische sfeer? Dan ben je op Bonaire aan het goede adres. Het is hier altijd aangenaam warm, zonnig en relaxed!


Lees meer

Natuur en nationale parken


Bonaire heeft niet alleen een prachtige onderwaterwereld, maar ook aan land is er veel natuurschoon te bewonderen. Het Washington Slagbaai Nationaal Park en het Bonaire Nationaal Marine Park mogen niet op je to-do-lijst ontbreken.


Lees meer

Het eiland Bonaire


Een romantisch tripje, een duikvakantie of gewoon een ontspannend verblijf aan het strand: op Bonaire kan het allemaal! Kom ook genieten van deze topbestemming.


Lees meer

Duiken en Snorkelen


Snorkelen of duiken op Bonaire? Doen! Warm, helder water, schitterende stranden en een ontspannen sfeer vormen de ingrediënten voor een unieke ervaring.


Lees meer