Huur een auto

En ontdek het hele eiland

Als je een reis naar Bonaire boekt en van plan bent om het eiland te verkennen, kan het huren van een auto een slimme zet zijn. Het biedt je flexibiliteit en vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Of je nu op zoek bent naar een voertuig om te gebruiken tijdens het duiken of om de mooie landschappen van het eiland te verkennen, onze autoverhuurdienst heeft voor ieder wat wils! Onze pick-up trucks zijn bijvoorbeeld perfect voor het vervoeren van je duikuitrusting of voor off-road avonturen. Onze KWID Economy’s bieden genoeg ruimte in de gesloten achterbak.

In combinatie met een verblijf in ons resort bieden wij onze gasten zeer aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de categorie en het seizoen kan je al een auto huren vanaf $65 per dag.


Gooi de duik, strand of kiespullen achterin en ga op pad

De ideale reisgenoot

Belnem House Bonaire biedt twee soorten soorten auto’s aan:

  • Renault Oroch pick-up
  • Renault KWID mini-SUV

Pick-up trucks of SUV’s zijn de meest populaire keuzes voor toeristen omdat ze veel ruimte bieden voor passagiers en bagage, en ook geschikt zijn voor het verkennen van off-road gebieden. Dit is vooral handig als je van plan bent om naar de ongerepte stranden en andere natuurlijke attracties van Bonaire te gaan. De auto’s zijn beschikbaar in schakel- en automaat versie en hebben een minimale huurperiode van drie dagen.

Vraag een offerte aan

De autohuur prijzen zijn inclusief:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Cascoverzekering aangevuld met diefstal en schade veroorzaakt door vandalisme (Loss Damage Waiver - LDW)
  • Omzetbelasting (ABB) van 6%
  • Eigen risico